Vosak za brkove „Ricki Hall Booze & Baccy“, Captain Fawcett, 15ml

1,950.00 RSD

Vosak za Brkove za džentlmena koji je odlučan da zadrži hrabrost i moralnu čvrstinu, bez obzira na sve!

Captain Fawcett sa oduševljenjem sarađuje sa svetski poznatim Dandy & Gentleman iz grada, Mr Ricki Hall pri pravljenju ovog jednostavno izvrsnog voska za brkove.

 

Šifra proizvoda: 356 Kategorija:

Vosak za brkove

Vosak za brkove je jako tvrd i lepljiv preparat.  Koristi se da umiri naše brkove ili da nam pomogne da ih zasučemo. Miriše lepo i to jako prija. Brkovi su pravi izazov za jednog muškarca, ali su i jako zahtevni. Kada prerastu odredjenu dužinu počinju da upadaju u usta. Posebno su nezgodni za vreme obroka ili dok pijemo kafu sa prijateljima. Tu vam može mnogo pomoći vosak za brkove.   Vosak za brkove  Captain Fawcett Ylang Ylang je odličan izbor za vas.

Svako jutro nakon pranja zuba odmah nanesete svoj vosak na brkove tako što ćete noktom zagrebati vosak i jagodicama palca i kažiprsta odnosno srednjeg prsta trljati vosak da omekne, zatim ga od korena naneti ravnomerno celom dužinom brka. Nekim užim češljem začešljti željeni oblik i tako ujedno i skinuti višak voska. Nakon toga natenane možete piti kafu i doručkovati, ali džentlmenski to se podrazumeva. Ukoliko je ovo previše za vas, a idalje želite brkove, uvek se možete odlučiti za kraće uredne redovno štucovane brkove.

Ufitiljrni sređeni brkovi su nekad bili simbol aristokratije. Nije mi bilo jasno zašto, dok i sam nisam počeo da ih puštam i sučem. Iskreno više mi vremena oduzmu nego brada i kosa zajedno. A aristokratija je imala vremena da se bavi svojim izgledom. Imali su i svoje sluge koje su im oblikovale epilacijom.

Ako vas pak, sve ovo ipak mrzi, dođite u berbernicu “The Barbers” i mi ćemo da vas sredimo.

Legenda o Captain Fawcett-u

Legenda ide ovako.. Preduzimljivi i poznati istrazivač edvardijanske epohe, kapetan Pibodi Foket, nestao je tokom 1905. pokušavajuci da plovi uz reku Ubangi, veću pritoku reke Kongo, sve do njenog izvorišta. O ekspediciji se nikad više ništa nije čulo niti našlo traga… sve do 1997., kada je stari izubijan drveni sanduk, kupljen tokom raščišćavanja kuće. Odnešen i njegove brave razvaljene. Neverovatno, ali medju sadržinom koja se raspadala od vlage nađena je izuzetna toaletna kutija. Sadržala je pomade, kreme, oplemenjivače i nestale dnevnike davno izgubljene ekspedicije. Raštrkane među brojnim stranicama koje opisuju razne poteškoće, odvažnih poduhvata i viđenih čuda, nađen je pažljivo odabran spisak egzoticnih sastojaka licnih sredstava koji je kapetan koristio za doterivanje. Ove iste formule su verno sleđene i Foketove originalne mešavine, zajedno sa njegovim svetski poznatim voskom za brkove. Sada su dostupni gospodi sa ukusom, po prvi put nakon više od veka.

Sve za muškarce od opreme za brijanje, kozmetike za bradu, za kosu možete naći kod nas u Kraljevića Marka 13 Beograd Savamala. A možete i poručiti online 24/7 na teritoriji cele Srbije. prodajemo samo kvalitetne proizvode.

Brand

Captain Fawcett

Uz ovaj proizvod preporučujemo...