Vosak za brkove “Expedition Strength”, Captain Fawcett

1,850.00 RSD

Za one kojima je potrebno nešto malo čvršće… idealno održavanje hrabrosti i moralne čvrstine (stiff upper lip) bez obzira na sve, kada, na primer, boravite u tropskim predelima ili preživljavate nenajavljenu posetu tašte.

Zapremina: 15ml

 

Šifra proizvoda: 0253 Kategorija:

Vosak za brkove “Expedition Strength”

Za one kojima je potrebno nešto malo čvršće… idealno održavanje hrabrosti i moralne čvrstine (stiff upper lip) bez obzira na sve, kada, na primer, boravite u tropskim predelima ili preživljavate nenajavljenu posetu tašte.

Karakterisan našim najpopularnijim mirisom Sandalovine, ovo pakovanje posebno formulisanog ‘Čvrstog’ Expedition Strength Voska za Brkove će se pobrinuti da vaši prpošni vrhovi sve vreme ponosno stoje! Pakovano u aluminijumsku posudu sa poklopcem na zavrtanje.

Instrukcije: Držite vosak toplim u džepu sakoa ili pantalona. Stražnjim delom nokta uklonite malu količinu voska iz posude. Omekšajte vosak između palca i kažiprsta i zagladite brkove pokretima prema van i prema gore. Dodavanje male količine voska u finalnom pokretu uvrtanja vaših sad već prpošnih vrhova će obezbediti savršen rezultat/izgled.

Zapremina: 15ml

Sastav: Cera Flava, Copernicia cerifera, Paraffinum-Likuidum i esencijalno ulje australijske sandalovine Santalum spicatum

Vosak za brkove

Vosak za brkove je jako tvrd i lepljiv preparat.  Koristi se da umiri naše brkove ili da nam pomogne da ih zasučemo. Miriše lepo i to jako prija. Brkovi su pravi izazov za jednog muskarca, ali su i jako zahtevni. Kada prerastu odredjenu dužinu počinju da upadaju u usta. Posebno su nezgodni za vreme obroka ili dok pijemo kafu sa prijateljima. Tu vam može mnogo pomoći vosak za brkove. Vosak za brkove “Expedition Strength” je odličan izbor za vas.

Svako jutro nakon pranja zuba odmah nanesete svoj vosak na brkove tako što ćete noktom zagrebati vosak i jagodicama palca i kažiprsta odnosno srednjeg prsta trljati vosak da omekne, zatim ga od korena naneti ravnomerno celom dužinom brka. Nekim užim češljem začešljti željeni oblik i tako ujedno i skinuti višak voska. Nakon toga natenane možete piti kafu i doručkovati, ali džentlmenski to se podrazumeva. Ukoliko je ovo previše za vas, a idalje želite brkove, uvek se možete odlučiti za kraće uredne redovno štucovane brkove.

Ufitiljrni sređeni brkovi su nekad bili simbol aristokratije. Nije mi bilo jasno zašto, dok i sam nisam počeo da ih puštam i sučem. Iskreno više mi vremena oduzmu nego brada i kosa zajedno. A aristokratija je imala vremena da se bavi svojim izgledom. Imali su i svoje sluge koje su im oblikovale epilacijom.

Ako vas pak, sve ovo ipak mrzi, dođite u berbernicu “The Barbers” i mi ćemo da vas sredimo.

Sve za muškarce od opreme za brijanje, kozmetike za bradu, za kosu možete naći kod nas u Kraljevića Marka 13 Beograd Savamala. A možete i poručiti online 24/7 na teritoriji cele Srbije. prodajemo samo kvalitetne proizvode.

Brand

Captain Fawcett

Uz ovaj proizvod preporučujemo...