Vosak za brkove sa lavandom, Captain Fawcett, 15ml

1,850.00 RSD

Ručno pravljena od najčistijih sastojaka i najfinijeg eteričnog ulja Lavande. Pakovan u čvrstu staklenu posudu sa crnim poklopcem na zavrtanje.

Šifra proizvoda: 240 Kategorija:

LAVANDA VOSAK ZA BRKOVE Captain Fawcett

Vosak za Brkove za Džentlmena koji je odlučan da zadrži hrabrost i moralnu čvrstinu, bez obzira na sve!”

Među papirima Captain Fawcett-a bio je njegov sopstveni lični recept za vosak za brkove. Verno se pridržavalo ovih detaljnih instrukcija i njegova originalna receptura je sada dostupna po prvi put nakon više od jednog veka da se ponovo koristi da oplemeni vašu gornju usnu…

Vosak za brkove

Vosak za brkove je jako tvrd i lepljiv preparat.  Koristi se da umiri naše brkove ili da nam pomogne da ih zasučemo. Miriše lepo i to jako prija. Brkovi su pravi izazov za jednog muškarca, ali su i jako zahtevni. Kada prerastu odredjenu dužinu počinju da upadaju u usta. Posebno su nezgodni za vreme obroka ili dok pijemo kafu sa prijateljima. Tu vam može mnogo pomoći vosak za brkoveLAVANDA VOSAK ZA BRKOVE Captain Fawcett je odličan izbor za vas.

Svako jutro nakon pranja zuba odmah nanesete svoj vosak na brkove tako što ćete noktom zagrebati vosak i jagodicama palca i kažiprsta odnosno srednjeg prsta trljati vosak da omekne, zatim ga od korena naneti ravnomerno celom dužinom brka. Nekim užim češljem začešljti željeni oblik i tako ujedno i skinuti višak voska. Nakon toga natenane možete piti kafu i doručkovati, ali džentlmenski to se podrazumeva. Ukoliko je ovo previše za vas, a idalje želite brkove, uvek se možete odlučiti za kraće uredne redovno štucovane brkove.

Ufitiljrni sređeni brkovi su nekad bili simbol aristokratije. Nije mi bilo jasno zašto, dok i sam nisam počeo da ih puštam i sučem. Iskreno više mi vremena oduzmu nego brada i kosa zajedno. A aristokratija je imala vremena da se bavi svojim izgledom. Imali su i svoje sluge koje su im oblikovale epilacijom.

Ako vas pak, sve ovo ipak mrzi, dođite u berbernicu “The Barbers” i mi ćemo da vas sredimo.

Sve za muškarce od opreme za brijanje, kozmetike za bradu, za kosu možete naći kod nas u Kraljevića Marka 13 Beograd Savamala. A možete i poručiti online 24/7 na teritoriji cele Srbije. prodajemo samo kvalitetne proizvode.

Brand

Captain Fawcett

Uz ovaj proizvod preporučujemo...