Balzam za bradu Reuzel

1,950.00 RSD

Balzam za bradu Reuzel smo prosto morali da uvrstimo u naš asortiman jer nas zanima kako su najludji berberi na svetu osmislili preparat za bradu.

Šifra proizvoda: 0270 Kategorija:

Balzam za bradu Reuzel

Balzam za bradu Reuzel smo prosto morali da uvrstimo u naš asortiman jer nas zanima kako su najludji berberi na svetu osmislili preparat za bradu. Top je mirisa i potrebno je dobro ga protrljati kroz dlanove pre nanošenja, hamamelis u sastavu smiruje kožu, vosak i shea buter hrane i smiruju bradu tokom čitavog dana. Imamo u Ponudi pored ovog i drugi miris “wood & spice” 

Balzam za bradu Reuzel je odličan poklon za bradonju.

Zapremina: 35g

Reuzel

Reuzel je brend koji su stvorili Shorem Berberi iz Holandije. Oni su pokrenuli novi pokret berbera u svetu, beskrajno smo im zahvalni zbog toga. Prve pomade su mućkali u podrumu i nisu sanjali da će da pokrenu čitav svet. Sad su jedan od najtraženijih brendova u svetu. Salute Shorem…

Balzam za bradu

Balzam za bradu je kozmetički preparat za bradonje sa stažom. Namenjen je za srednje i dugačke brade. Nemirne i neuredne umiri bolje od ulja, a neposlušne brade počnu da slušaju. Za razliku od ulja, balzam za bradu ima moćna svojstva oblikovanja. Sastav im čini pčelinji vosak, buteri i jedinstvene formulacije ulja proizvodjača. Koriste se za stajling, a ujedno i štiti dlaku od uticaja spoljašnje sredine, daje volumen, hidrira. Naša preporuka je da se koristi u kombinaciji sa uljem za bradu, ulje da se utrlja u kožu, balzam površinski da se nanese da ukroti podivljale dlake dajući bradi predivan miris. Svi preparati za bradu koja prodajemo u našem Barbers Shopu smo prethodno probali i koristili u našoj berbernici The Barbers i činjenica da su najbolja je bio prvi preduslov da ih i prodajemo.

SAVETI za bradonje

Ako ste bradonja početnik i tek ste počeli sa puštanjem brade, želeo bih da vam kažem da je neophodno STRPLJENJE. Imate par varijanti

  1. “Brada od 3 dana”, iscrtana britvom, ona se održava u berbernici ili ako ste vešti sami kod kuće. Otprilike se sređuje jedanput nedeljno.
  2. Brada u nekom obliku (forma brade) to je brada koja se pušta i gradi sa vašim berberom. Treba otprilike 4 meseca da se napravi neki osnovni oblik koji zavisi od tipa brade (kovrdžava, talasasta..),  zatim taj oblik da se odrzava do željene dužine.
  3. Lumberjack beard dugačka brada koja pokazuje posvećenost istrajnost mudrost i sve ono što nas izdvaja i stavlja u koš sa Sveti Savom, Gandalfom, Nikolom Pašićem…

 

Brand

Reuzel