Balzam za bradu „Wood & Spice“, Reuzel, 35g

1,750.00 RSD

Održavanje brade zdravom teže je nego što izgleda, gospodo. Reuzel balzam za bradu je samo trik. Umasirajte ga i vaša brada će postati meka i mirišljava. Što je još važnije, ovaj „omekšivač“ brade pomoći će vašoj bradi da ostane zdrava u korenu, tako da ćete imati manje svraba i peruti.

Šifra proizvoda: 296 Kategorija:

Balzam za bradu, „Wood & Spice“

Balzam za bradu, „Wood & Spice“ sadrži ulje argana Shea buter. Smiruje i hidrira bradu tokom čitavog dana. Dostupan je u 2 mirisa „Wood & Spice“ i “Original”

Reuzel

Reuzel je brend koji su stvorili Shorem Berberi iz Holandije. Oni su pokrenuli novi pokret berbera u svetu, beskrajno smo im zahvalni zbog toga. Prve pomade su mućkali u podrumu i nisu sanjali da će da pokrenu čitav svet. Sad su jedan od najtraženijih brendova u svetu. Salute Shorem…

Balzam za bradu

Balzam za bradu je kozmetički preparat za bradonje sa stažom. Namenjen je za srednje i dugačke brade. Nemirne i neuredne umiri bolje od ulja, a neposlušne brade počnu da slušaju. Za razliku od ulja, balzam za bradu ima moćna svojstva oblikovanja. Sastav im čini pčelinji vosak, buteri i jedinstvene formulacije ulja proizvodjača. Koriste se za stajling, a ujedno i štiti dlaku od uticaja spoljašnje sredine, daje volumen, hidrira. Naša preporuka je da se koristi u kombinaciji sa uljem za bradu, ulje da se utrlja u kožu, balzam površinski da se nanese da ukroti podivljale dlake dajući bradi predivan miris. Svi preparati za bradu koja prodajemo u našem Barbers Shopu smo prethodno probali i koristili u našoj berbernici The Barbers i činjenica da su najbolja je bio prvi preduslov da ih i prodajemo.

SAVETI za bradonje

Ako ste bradonja početnik i tek ste počeli sa puštanjem brade, želeo bih da vam kažem da je neophodno STRPLJENJE. Imate par varijanti

  1. “Brada od 3 dana”, iscrtana britvom, ona se održava u berbernici ili ako ste vešti sami kod kuće. Otprilike se sređuje jedanput nedeljno.
  2. Brada u nekom obliku (forma brade) to je brada koja se pušta i gradi sa vašim berberom. Treba otprilike 4 meseca da se napravi neki osnovni oblik koji zavisi od tipa brade (kovrdžava, talasasta..),  zatim taj oblik da se odrzava do željene dužine.
  3. Lumberjack beard dugačka brada koja pokazuje posvećenost istrajnost mudrost i sve ono što nas izdvaja i stavlja u koš sa Sveti Savom, Gandalfom, Nikolom Pašićem…

 

Brand

Reuzel

Uz ovaj proizvod preporučujemo...