Ulje za bradu “Booze & Baccy”, Captain Fawcett, 10ml

2,100.00 RSD

Captain Fawcett sa oduševljenjem sarađuje sa svetski poznatim Dandy & Gentleman iz grada, Mr Ricki Hall pri pravljenju ovog jednostavno izvrsnog ulja za bradu.

Zapremina: 10ml

Šifra proizvoda: 0251 Kategorija:

Ulje za bradu “Booze & Baccy” Captain Fawcet

Captain Fawcett sa oduševljenjem sarađuje sa svetski poznatim Dandy & Gentleman iz grada, Mr Ricki Hall pri pravljenju ovog jednostavno izvrsnog ulja za bradu.

Ulje za bradu “Booze & Baccy” Captain Fawcet je bogata i složena mešavina eteričnih ulja koji kombinuju luksuzne osnovne note slatkih svežih listova duvana, puderastog aromatičnog tamjana, javorastog benzoina, drvenaste hrastove mahovine i tople egzotične vanile, sa slojevima srednjih nota svežeg hmelja i slatke gorke deteline kompletno sa gornjim notama začina drveta lovorovog ruma i pikantne narandže. Ručno pravi u malim količinama Captain-ov majstor blender, pakovano u amber staklene bočice sa staklenom pipetom i gumenim vrhom za tačno doziranje.

Instrukcije: Nanesite neoliko kapi Captain Fawcett najfinijeg ulja za bradu na dlan ruke i oblikujte vašu bradu. Lagano pročešljajte da biste dobili savršen rezultat.

Zapremina: 10ml

Sastav: Osnovna ulja: slatki badem, jojoba i vitamin E.
Esencijalna ulja: vanilija, Frankinscence, zaliv, močvarna mirta, hmelj, pačuli, hrastova mahovina, benzoin, duvan i narandža.
* Benzil alkohol, benzil benzoat, benzil cinamat, benzil salicilat, cimetni alkohol, citral, citronelol, kumarin, D-limonen, evgenol, farnesol, geraniol, izoeugenol i linalool.

Legenda o Captain Fawcett

Legenda ide ovako… Preduzimljivi i poznati istrazivač edvardijanske epohe, kapetan Pibodi Foket, nestao je tokom 1905. pokušavajuci da plovi uz reku Ubangi, veću pritoku reke Kongo, sve do njenog izvorišta. O ekspediciji se nikad više ništa nije čulo niti našlo traga… sve do 1997. Kada je stari izubijan drveni sanduk, kupljen tokom raščišćavanja kuće. Odnešen i njegove brave razvaljene. Neverovatno, ali medju sadržinom koja se raspadala od vlage nađena je izuzetna toaletna kutija. Ona je sadržala pomade, kreme, oplemenjivače i nestale dnevnike davno izgubljene ekspedicije. Raštrkane među brojnim stranicama koje opisuju razne poteškoće, odvažnih poduhvata i viđenih čuda, nađen je pažljivo odabran spisak egzoticnih sastojaka licnih sredstava koji je kapetan koristio za doterivanje. Ove iste formule su verno sleđene i Foketove originalne mešavine. Zajedno sa njegovim svetski poznatim voskom za brkove su sada dostupni gospodi sa ukusom.  Po prvi put nakon više od veka.

Ulje za bradu

Ulje za bradu je osnovna nega jednog bradonje. Uglavnom se koristi kod kraćih brada, ali je nezaobilazan preparat i kod dugih brada. Dlaka na licu je deblja i suvlja od vlasi kose. Kada imaš bradu ona upija vlagu iz kože lica i dodatno je isušuje. Suva dlaka je i istanjena i kruta pa lakse puca. Uje za bradu održava vlažnost dlake i lica, smiruje i omekšava bradu, regeneriše kožu,reguliše proizvodnju sebuma, smanjuje cvetanje krajeva i jača folikul (koren dlake), pomaže bradi da raste, sprečava svrab i pojavu peruti (posebno zimi). Koristi se svakodnevno,nekad i više puta dnevno zavisi od vas i vaše potrebe.

Nanosi se na čistu bradu! Prvo se brada opere sapunom ili šamponom za bradu (obavezno). Nakon toga se par kapi nanese na dlan i rastrlja po rukama, a zatim jakim pokretima utrlja u kožu lica. Oni sa dužom i gušćom bradom mogu uz pomoć pipete da nanesu u koren dlake, pa zatim da umasiraju. Ulje za bradu je posebno formulisano ulje (uglavnom kombinacija prirodnih ulja) i svaki brend ima različitu recepturu,hranljive sastojke i esencijalna ulja. Svi preparati za bradu koja prodajemo u našem Barbers Shopu smo prethodno probali i koristili u našoj berbernici The Barbers i činjenica da su najbolja u našoj zemlji je bio prvi preduslov da ih i prodajemo.

Brand

Captain Fawcett

Uz ovaj proizvod preporučujemo...