Ulje za bradu se koristi kako bi brada izgledala punije, mekše i pitomije, zato se kaže da je ulje za bradu osnovna nega svakog bradonje.Ulje za bradu hidrira kožu i pomaže omekšavanju i ukroćenju brade, takođe ima ulogu i kao sredstvo za oblikovanje brade.  Postoje tipovi ulja za bradu koji pospešuju njen rast. Brada bi trebalo da izgleda sjajno i negovano – a ne prašnjava, pahuljasta i čupava iz tog razloga velika većina bradonja koristi ulje za bradu kako bi negovalo svoje brade bez obzira na dužinu, oblik ili gustinu. Ulje za bradu je nezaobilazan preparat koji održava vlažnost dlake i lica, smiruje i omekšava bradu, regeneriše kožu,reguliše proizvodnju sebuma, smanjuje cvetanje krajeva i jača folikul (koren dlake), pomaže bradi da raste, sprečava svrab i pojavu peruti (posebno zimi). Uje za bradu se koristi svakodnevno,nekad i više puta dnevno zavisi od vas i vaše potrebe.

Ulje za bradu je najvažniji i najzahvalniji preparat za stanje i izgled vaše brade. Zapamtite: baš kao i motor, vaša brada mora da bude podmazana.

Ako te zanima da saznaš više o uljima za bradu, pročitaj naš blog post.

Kako se koristi ulje za bradu?

Pristup više je manje daće najbolje rezultate: od dve do pet kapi je sasvim dovoljno da ulje za bradu pusti svoju magiju.

Ulje se nanosi isključivo na čistu bradu tako što utrljate nekoliko kapi u bradu i kožu ispod nje. Pređite češljem ili četkom preko brade u pravcu rasta dlaka kako bi se ulje pravilno rasporedilo.

 

Kako izabarati pravo ulje za bradu?

Teško je reći koje je najbolje ulje za bradu. Danas je dostupan veliki izbor različitih proizvođača. Na našem tržištu Spartan ulje za bradu izdvojilo se kao prvi izbor nekih od najpoznatijih bradonja. Golden Spartan ima u svojoj ponudi ulje za bradu u najraznovrsnijim mirisnim kombinacijama i sigurno ćete naći idealno za vas.