Vosak za brkove EMILIANO ZAPATA

1,500.00 RSD

Uz pomoć voska za brkove zasuči ih i skloni sa usta. Neguje, smiruje, oblikuje brkove eksta miriše.

Sadržaj: Beli pčelinji vosak, kokosovo ulje, lanolin, vanilla.

Šifra proizvoda: 0017 Kategorija:

Vosak za brkove EMILIANO ZAPATA  od Golden Spartana je  vosak za brkove, sa njime i najjači brkovi mogu da se ukrote, bele je boje, miriše blago na vanilu.

Vosak za brkove

Vosak za brkove je jako tvrd i lepljiv preparat.  Koristi se da umiri naše brkove ili da nam pomogne da ih zasučemo. Miriše lepo i to jako prija. Brkovi su pravi izazov za jednog muskarca, ali su i jako zahtevni. Kada prerastu odredjenu dužinu počinju da upadaju u usta. Posebno su nezgodni za vreme obroka ili dok pijemo kafu sa prijateljima. Tu vam može mnogo pomoći vosak za brkove. Vosak za brkove EMILIANO ZAPATA  je odličan izbor za vas.

Svako jutro nakon pranja zuba odmah nanesete svoj vosak na brkove tako što ćete noktom zagrebati vosak i jagodicama palca i kažiprsta odnosno srednjeg prsta trljati vosak da omekne, zatim ga od korena naneti ravnomerno celom dužinom brka. Nekim užim češljem začešljti željeni oblik i tako ujedno i skinuti višak voska. Nakon toga natenane možete piti kafu i doručkovati, ali džentlmenski to se podrazumeva. Ukoliko je ovo previše za vas, a idalje želite brkove, uvek se možete odlučiti za kraće uredne redovno štucovane brkove.

Ufitiljrni sređeni brkovi su nekad bili simbol aristokratije. Nije mi bilo jasno zašto, dok i sam nisam počeo da ih puštam i sučem. Iskreno više mi vremena oduzmu nego brada i kosa zajedno. A aristokratija je imala vremena da se bavi svojim izgledom. Imali su i svoje sluge koje su im oblikovale epilacijom.

Ako vas pak, sve ovo ipak mrzi, dođite u berbernicu “The Barbers” i mi ćemo da vas sredimo.

Sve za muškarce od opreme za brijanje, kozmetike za bradu, za kosu možete naći kod nas u Kraljevića Marka 13 Beograd Savamala. A možete i poručiti online 24/7 na teritoriji cele Srbije. prodajemo samo kvalitetne proizvode.

Brand

Golden Spartan

Uz ovaj proizvod preporučujemo...