Brijač Captain Fawcett sa dvostrukom oštricom „Rockwell“

9,000.00 RSD

Rockwell brijač sa dvostrukom oštricom kombinuje revolucionarnu preciznost, projektovane uglove oštrice i prilagodljivost. Ovaj genijalan i patentiran dizajn pruža 6 opcija za brijanje kako bi obezbijedio određivanje blizine, glatkoće i ugodnosti vašeg brijanja.

Šifra proizvoda: 226 Kategorije: ,

Brijač Captain Fawcett „Rockwell“ sa dvostrukom oštricom  kombinuje revolucionarnu preciznost, projektovane uglove oštrice i prilagodljivost. Ovaj genijalan i patentiran dizajn pruža 6 opcija za brijanje kako bi obezbijedio određivanje blizine, glatkoće i ugodnosti vašeg brijanja. Kao što su se nekada, prava Gospoda, svako jutro doterivali za posao u toaletu, možeš i ti. Koristili su ovakve brijače, a retko i britve. Probaj i ti u koliko si ljubitelj tradicionalnog brijanja da koristiš brijač Captain Fawcett, sapun za brijanje, četku za brijanje i kolonjaku vodu.

Pokvasi četku za brijanje sa mlakom vodom. Napravi penu kao šlag od sapuna, trljaj i samo polako vuci brijač niz dlaku. Sve vreme se trudi da pravilno zatežeš kožu. Kada završiš umij se i proveri dal si sve lepo prešao, ako nisi ponovi postupak na tim mestima. Klasični brijači se vraćaju na velika vrata i ceo fazon brijanja kao nekad. Kada završiš, možeš koristiti Captain Fawcetov balzam posle brijanja. A možeš i neku kolonjsku vodu, imamo veliki izbor.

Legenda ide ovako… Preduzimljivi i poznati istrazivač edvardijanske epohe, kapetan Pibodi Foket, nestao je tokom 1905. pokušavajuci da plovi uz reku Ubangi, veću pritoku reke Kongo, sve do njenog izvorišta. O ekspediciji od tada ni traga ni glasa…  sve do 1997., kada je stari izubijan drveni sanduk nađen tokom raščišćavanja kuće.Kada su brave razvalili imali su šta da vide medju sadržinom koja se raspadala od vlage nađena je izuzetna toaletna kutija koja je sadržala pomade, kreme, oplemenjivače i nestale dnevnike davno izgubljene ekspedicije. Raštrkane među brojnim stranicama koje opisuju razne poteškoće, odvažnih poduhvata i viđenih čuda. Nađen je pažljivo odabran spisak egzoticnih sastojaka licnih sredstava koji je kapetan koristio za doterivanje. Ove iste formule su verno sleđene. Foketove originalne mešavine, zajedno sa njegovim svetski poznatim voskom za brkove su sada dostupni gospodi sa ukusom, po prvi put nakon više od veka.

 

Sve za muškarce od opreme za brijanje, kozmetike za bradu, za kosu možete naći kod nas u Kraljevića Marka 13 Beograd Savamala. A možete i poručiti online 24/7

Brand

Captain Fawcett

Uz ovaj proizvod preporučujemo...