Sapun za brijanje sa drvenom posudom, Captain Fawcett

4,100.00 RSD

Kapetanov omiljeni sapun za brijanje koji ga nikada nije izneverio. Posle više od sto godina ponovo je napravljen po originalnom receptu.

Šifra proizvoda: 0290 Kategorija:
 Sapun za brijanje je po subjektivnom mišljenju najbolje rešenje prilikom brijanja. Ujedno pravi penu, sterilišući površinu koju brijemo bez prethodnog pranja. Dok pri korišćenju pene, gelova i ostalih pomagala, potrebno je prvo pranje sapunom, da bi smanjili mogućnost iritacije. Pena treba biti gusta kao šlag, a ujedno i dovoljnio vlažna da ne suši, stalno ponavljanje je idealan recept za savršenu penu. Kada završite brijanje preporučuje se korišćenje kolonske vode ili balzama posle brijanja.

Kapetan Fawcett-ov omiljeni Sapun za Brijanje, koji ga nikada nije izneverio. Posle više od sto godina ponovo je napravljen po originalnom receptu.

Uživajte u svežim notama Borovih Iglica, Elemija, Kumina & Korijandera koje se priklanjaju egzotičnoj mešavini Tamjana, Pačulija i Duvana, sjajan u odnosu na pozadinu Sandalovine i Ćilibara.

Sapun britanske proizvodnje, drvena posuda napravljena u Indiji.

Vrhunski saveti za jednostavno veličanstveno brijanje:

– Koristite tradicionalnu četku za brijanje.
– Pokvasite četku toplom vodom.
– Četkom mešati i mutiti sapun za brijanje kako bi nastala luksuzna gusta pena.
– Nanesite penu na bradu da podignete i smekšate dlaku.

Legenda ide ovako… Preduzimljivi i poznati istrazivač edvardijanske epohe, kapetan Pibodi Foket, nestao je tokom 1905. pokušavajuci da plovi uz reku Ubangi, veću pritoku reke Kongo, sve do njenog izvorišta. O ekspediciji od tada ni traga ni glasa…  sve do 1997., kada je stari izubijan drveni sanduk nađen tokom raščišćavanja kuće.Kada su brave razvalili imali su šta da vide medju sadržinom koja se raspadala od vlage nađena je izuzetna toaletna kutija koja je sadržala pomade, kreme, oplemenjivače i nestale dnevnike davno izgubljene ekspedicije. Raštrkane među brojnim stranicama koje opisuju razne poteškoće, odvažnih poduhvata i viđenih čuda. Nađen je pažljivo odabran spisak egzoticnih sastojaka licnih sredstava koji je kapetan koristio za doterivanje. Ove iste formule su verno sleđene. Foketove originalne mešavine, zajedno sa njegovim svetski poznatim voskom za brkove su sada dostupni gospodi sa ukusom, po prvi put nakon više od veka.

 

Brand

Captain Fawcett

Uz ovaj proizvod preporučujemo...