Četka za brijanje Captain Fawcett sintetička

4,500.00 RSD

Kapetan Fawcett sa zadovoljstvom predstavlja svoju pogodnu za vegane (vegan friendly), četku za brijanje od sintetičkih vlakana sa drvenom drškom, održivog izvora.

Šifra proizvoda: 0247 Kategorije: ,

Četka za brijanje Captain Fawcett sintetička sa drvenom drškom, kada se koristi sa Kapetanovim sapunom ili penom za brijanje će stvoriti luksuznu, bogatu i obimnu penu koja omogućava najglađe brijanje penom. Nastavi sa brijanjem…

Tradicionalno, najbolje četke za brijanje su pravljene od dlake jazavca, u velikoj meri zbog odličnih karakteristika kutikule ka zadržavanju vode. Međutim, nakon obimnog istraživanja, zakulisni radnici su smislili prilično finu alternativu i razvili sintetičko vlakno sa neverovatno mekim vrhovima, koji su blagotvorni za osobe sa osetljivom kožom dok u isto vreme kopiraju karakteristike četke neophodne za savršeno brijanje. Kao takvu, Kapetan Fawcett sa zadovoljstvom predstavlja svoju pogodnu za vegane (vegan friendly), četku za brijanje od sintetičkih vlakana sa drvenom drškom, održivog izvora.

Ako čitate ovaj tekst vi ste se zainteresovali za tradicionalni način brijanja. Sem što je gotivniji i spada u umeće jednog gospodina, ovaj način brijanja smanjuje moguće iritacije i urasle dlake. Brijanje je svakodnevna obaveza, pa zašto ne bi od te obaveze napravili ritual i uživanje, hedonizam. Četka za brijanje Captain Fawcett sintetička sa drvenom drškom je pravi izbor za vas.

Tradicionalno brijanje

Za tradicionalno brijanje,  za početak vam je potrebana četka, sapun ili krema, dvostrani brijač ili britva sa zamenskim žiletom i na kraju dobra kolonjska voda ili balzam. Pogledajte dobro pravac rasta svoje brade pre nego što krenete. Svakom je drugačije. Počnite tako što ćete nakvasiti četku toplom vodom i napraviti penu kao šlag. Trljajte četku na mestima de raste brada kontra od rasta dlake ili najbolje kružno. Najbitnije je da se dobro hidrira, očisti i prelomi dlaka iz korena, tačnije da omekša. Vreme trajanja trljanja 3 do 7 minuta, mi smo u berbernici The Barbers, da ne bi gledali na sat trljali dužinu trajanja jedne pesme :).

U Zavisnosti od alata, dal je britva ili dvostrani žilet, krenite bijanje u pravcu rasta dlake. Trudite se da zatežete kožu iznad odnosno ispod mesta koje trenutno brijete. Budite pažljivi i ne žurite, posebno u predelu oko nosa i usana, a primetićete da je vrh brade najzahtevniji deo. Kada završite umijte se hladnom vodom da zatvoritre pore, obrišite čistim peškirom i na kraju najbolji deo… Dobro se dezinfikujte kolonskom vodom ili nanesite neki balzam posle brijanja.

Ako vas pak, sve ovo mrzi dođite u berbernicu “The Barbers” i mi ćemo da vas sredimo.

Sve za muškarce od opreme za brijanje, kozmetike za bradu, za kosu možete naći kod nas u Kraljevića Marka 13 Beograd Savamala. A možete i poručiti online 24/7. Prodajemo samo kvalitetne proizvode.

Brand

Captain Fawcett