Balzam za bradu „John Petrucci“, Captain Fawcett, 60ml

2,950.00 RSD

Ovaj Balzam za bradu se odlikuje gornjim notama uzbudljivog bergamota i aromatičnog rifa mirte sa gorko-slatkim mirisom grejpfruta, koji se izdiže do intezivne srži zemljanog, ljubičastog irisa, tamne kafe i jakog drvenastog kedra. Puls zavodljivog mošusa prati zadimljeni pozadinski ritam protkan vetiverom i luksuznom kožom.
Pakovano u aluminijumsku posudu sa poklopcem na zavrtanje.

Šifra proizvoda: 0265 Kategorija:

Balzam za bradu „John Petrucci“

Balzam za bradu „John Petrucci“ je ništa drugo do odavanje počasti misterioznoj harmoniji univerzuma. John Petrucci-jeva virtuozna kompozicija sa Captain Fawcett-om je jednostavno rečeno… veličanstvena.

Ovaj Balzam za bradu se odlikuje gornjim notama uzbudljivog bergamota i aromatičnog rifa mirte sa gorko-slatkim mirisom grejpfruta, koji se izdiže do intezivne srži zemljanog, ljubičastog irisa, tamne kafe i jakog drvenastog kedra. Puls zavodljivog mošusa prati zadimljeni pozadinski ritam protkan vetiverom i luksuznom kožom.
Pakovano u aluminijumsku posudu sa poklopcem na zavrtanje.

Balzam za bradu „John Petrucci“ je odličan poklon za bradonju. Imamo u ponudi ulje za bradu i vosak za brkove iz iste serije.

Instrukcije: Idealno nanesite na vašu vlažnu ili suvu, čistu bradu. Delom palca uzmite malo balzama i zagrejte tako što ćete utrljati u dlan ruke. Nastavite tako što ćete naneti balzam na dužinu brade, a onda pročešljajte ili pročetkajte radi maksimalne čvrstine, što će rezultirati u ukroćenoj dobro negovanoj bradi, koja je lakša za oblikovanje i stilizovanje. Živele dlake!

Zapremina: 60ml

Sastav: Prunus Amigdalus Dulcis (bademovo ulje), Euphorbia Cerifera (Candelilla) vosak, ulje semenki Simmondsia Chinensis (jojoba), tokoferol, parfem (miris), citronelol, kumarin, limonen, lanolin, alfa-izometil-jonon

Balzam za bradu

Balzam za bradu je kozmetički preparat za bradonje sa stažom. Namenjen je za srednje i dugačke brade. Nemirne i neuredne umiri bolje od ulja, a neposlušne brade počnu da slušaju. Za razliku od ulja, balzam za bradu ima moćna svojstva oblikovanja. Sastav im čini pčelinji vosak, buteri i jedinstvene formulacije ulja naših proizvodjača. Koriste se za stajling, a ujedno i štiti dlaku od uticaja spoljašnje sredine, daje volumen, hidrira. Naša preporuka je da se koristi u kombinaciji sa uljem za bradu, ulje da se utrlja u kožu, balzam površinski da se nanese da ukroti podivljale dlake dajući bradi predivan miris. Svi preparati za bradu koja prodajemo u našem Barbers Shopu smo prethodno probali i koristili u našoj berbernici The Barbers i činjenica da su najbolja je bio prvi preduslov da ih i prodajemo.

Legenda o Captain Fawcett-u

Legenda ide ovako.. Preduzimljivi i poznati istrazivač edvardijanske epohe, kapetan Pibodi Foket, nestao je tokom 1905. pokušavajuci da plovi uz reku Ubangi, veću pritoku reke Kongo, sve do njenog izvorišta. O ekspediciji se nikad više ništa nije čulo niti našlo traga… sve do 1997., kada je stari izubijan drveni sanduk, kupljen tokom raščišćavanja kuće. Odnešen i njegove brave razvaljene. Neverovatno, ali medju sadržinom koja se raspadala od vlage nađena je izuzetna toaletna kutija. Sadržala je pomade, kreme, oplemenjivače i nestale dnevnike davno izgubljene ekspedicije. Raštrkane među brojnim stranicama koje opisuju razne poteškoće, odvažnih poduhvata i viđenih čuda, nađen je pažljivo odabran spisak egzoticnih sastojaka licnih sredstava koji je kapetan koristio za doterivanje. Ove iste formule su verno sleđene i Foketove originalne mešavine, zajedno sa njegovim svetski poznatim voskom za brkove. Sada su dostupni gospodi sa ukusom, po prvi put nakon više od veka.

SAVETI za bradonje

Ako ste bradonja početnik i tek ste počeli sa puštanjem brade, želeo bih da vam kažem da je neophodno STRPLJENJE. Imate par varijanti

  1. “Brada od 3 dana”, iscrtana britvom, ona se održava u berbernici ili ako ste vešti sami kod kuće. Otprilike se sređuje jedanput nedeljno.
  2. Brada u nekom obliku (forma brade) to je brada koja se pušta i gradi sa vašim berberom. Treba otprilike 4 meseca da se napravi neki osnovni oblik koji zavisi od tipa brade (kovrdžava, talasasta..),  zatim taj oblik da se odrzava do željene dužine.
  3. Lumberjack beard dugačka brada koja pokazuje posvećenost istrajnost mudrost i sve ono što nas izdvaja i stavlja u koš sa Sveti Savom, Gandalfom, Nikolom Pašićem…

Brand

Captain Fawcett