Četka za brijanje prirodna JACK DEAN DENMAN

6,400.00 RSD

Četka od dlake jazavca, najprijatnije tradicionalno brijanje.

Šifra proizvoda: 0185 Kategorije: ,

Četka za brijanje prirodna JACK DEAN

Četka za brijanje spada u higijenski pribor muškaraca. Postoje četke od prirodne , konjske dlake, svinjske, a najfinije se prave od dlake jazavca. Postoje i četke od sintetičke dlake koje su jako kvalitetne, prijatne i dugotrajne, ali je dobra prirodna četka od jazavca uvek najprijatnija na licu. Za hedoniste koji vole da se obriju pravilno i da uzivaju u tom ritualu četka od jazavičje dlake pored sapuna je nezaobilazni deo brijačkog pribora. Mada četke od sintetičkih vlakana se sterilišu.

Ako čitate ovaj tekst vi ste se zainteresovali za tradicionalni način brijanja. Sem što je gotivniji i spada u umeće jednog gospodina, ovaj način brijanja smanjuje moguće iritacije i urasle dlake. Brijanje je svakodnevna obaveza, pa zašto ne bi od te obaveze napravili ritual i uživanje, hedonizam. Četka za brijanje prirodna JACK DEAN je pravi izbor za vas.

Za tradicionalno brijanje,  za početak vam je potrebana četka, sapun ili krema, dvostrani brijač ili britva sa zamenskim žiletom i na kraju dobra kolonjska voda ili balzam. Pogledajte dobro pravac rasta svoje brade pre nego što krenete. Svakom je drugačije. Počnite tako što ćete nakvasiti četku toplom vodom i napraviti penu kao šlag. Trljajte četku na mestima de raste brada kontra od rasta dlake ili najbolje kružno. Najbitnije je da se dobro hidrira, očisti i prelomi dlaka iz korena, tačnije da omekša. Vreme trajanja trljanja 3 do 7 minuta, mi smo u berbernici The Barbers, da ne bi gledali na sat trljali dužinu trajanja jedne pesme :).

U Zavisnosti od alata, dal je britva ili dvostrani žilet, krenite bijanje u pravcu rasta dlake. Trudite se da zatežete kožu iznad odnosno ispod mesta koje trenutno brijete. Budite pažljivi i ne žurite, posebno u predelu oko nosa i usana, a primetićete da je vrh brade najzahtevniji deo. Kada završite umijte se hladnom vodom da zatvoritre pore, obrišite čistim peškirom i na kraju najbolji deo… Dobro se dezinfikujte kolonskom vodom ili nanesite neki balzam posle brijanja.

Ako vas pak, sve ovo mrzi dođite u berbernicu “The Barbers” i mi ćemo da vas sredimo.

Sve za muškarce od opreme za brijanje, kozmetike za bradu, za kosu možete naći kod nas u Kraljevića Marka 13 Beograd Savamala. A možete i poručiti online 24/7. Prodajemo samo kvalitetne proizvode.

Brand

Denman