DR.BARBERS Krem Balzam

1,800.00 RSD

DR. Barbers krem balzam za bradu hidrira, omekšava ne masti, u vakumu ne oksidira, a pumpica koristi kao dozator. Pomaže I umiruje crvenilo na koži.

Šifra proizvoda: 0200 Kategorija:

Dr.Barbers Krem Balzam za bradu je prirodan proizvod kremaste strukture namenjen svim bradonjama. Ovaj proizvod su osmislili i kreirali berberi Berbernice Barbers, poučeni svim svojim iskustvom kao berberi i kao bradonje. Sastav mu je jako složen I kvalitetan. Hidrira I omekšava bradu istog momenta po nanošenju, a pritom je ne masti. U svom sastavu ima puno sastojaka koji pomažu kod crvenila i nekih upalnih procesa, kožu smiruju i neguju.

Airless pakovanje sprečava oksidaciju proizvoda, što znači da je proizvod od početka do kraja korišćenja vakumski zatvoren. Tako da na taj način održava svežinu. Vakum pumpica koja služi da istisnemo proizvod je odlična za doziranje. 1 do 2 potiska za kraću i srednju bradu. 3 do 5 za dugačku. Najbolje naneti na vlažne dlanove i utrljati u koren brade, odnosno kožu lica pa zatim raščešljati i oblikovati. Možete probati svaki proizvod u našem Barbers shopu.

Uz ovaj proizvod preporučujemo...