1,950.00 RSD

Hidrira, omekšava, ne masti! Vakum boca, ne oksidira, sa pumpicom za doziranje. Umiruje crvenilo i iritacije na koži. Osvežava!

Šifra proizvoda: 0200 Kategorija:

Krem Balzam za bradu je prirodan proizvod kremaste strukture namenjen svim bradonjama. Ovaj proizvod su kreirali berberi Berbernice Barbers, poučeni svim svojim iskustvom kao berberi i kao bradonje. Sastav mu je jako složen I kvalitetan. Hidrira I omekšava bradu istog momenta po nanošenju, a pritom je ne masti. U svom sastavu ima puno sastojaka koji pomažu kod crvenila i nekih upalnih procesa, kožu smiruju i neguju.

Airless pakovanje sprečava oksidaciju proizvoda, što znači da je proizvod od početka do kraja korišćenja vakumski zatvoren. Tako da na taj način održava svežinu. Vakum pumpica koja služi da istisnemo proizvod je odlična za doziranje. 1 do 2 potiska za kraću i srednju bradu. 3 do 5 za dugačku. Najbolje naneti na vlažne dlanove i utrljati u koren brade, odnosno kožu lica pa zatim raščešljati i oblikovati. Možete probati svaki proizvod u našem Barbers shopu.

Uz ovaj proizvod preporučujemo...