Tattoo balzam-Captain Fawcett

2,700.00 RSD

Balzam za negu svežih tetovaža od Captain Fawcett-a.

Šifra proizvoda: 0246 Kategorije: , , , ,

Captain Fawcett-ov Tattoo Salve je razvijen za negu svežih tetovaža da umiri, hidrira i očuva. Mešavina bez mirisa sastoji se od lekovitih ulja: Ulje od pirinčanih mekinja, Kokosovo Ulje, slatko bademovo ulje i šea maslac obogaćen ekstraktima vatrenog drveta i zmijske Loze. Kroz istoriju korišteni od strane Aboridžina u narodnoj medicini, ovi botanički proizvodi imaju prirodno visok nivo antioksidansa, moćna antibakterijska i protivupalna svojstva koja pomažu pri oporavku kože nakon tetoviranja i deluju kao zaštitna krema za sunčanje.

Kapetan sa oduševljenjem izveštava da je njegov sopstveni balzam za tetovaže preporučen od strane nikog drugog do svetski poznatog Majstora tetovaže Arron Raw Esq. iz Raw Tattoo. „Captain Fawcett-ov prosto izvanredan Tattoo Salve za negu svežih tetovaža sa ekstraktima prirodnih sastojaka, umiruje i ubrzava  hladno isceljenje. Neverovatno je dobar.”

NAČIN UPOTREBE: Dobro oprati ruke pre upotrebe. Naneti tanak sloj na čistu i suvu tetovažu a zatim nežno utrljajte balzam.

Brand

Captain Fawcett