Kolonjska voda Mr.Fine “Platinum”

2,700.00 RSD

Mr.Fine “Platinum”-kolonjska voda koja ima sofisticiran miris koji zrači uspehom.

 

Šifra proizvoda: 0312 Kategorija:

Kolonjska voda Mr.Fine “Platinum” , after shave ili losion posle brijanja je kozmetički preparat koji se veoma često koristi. Mnogi brendovi su se do danas potrudili da naprave kvalitetne i dobre kolonjske vode, kao i sam Mr.Fine.

Originalna kolonjska voda nastala je zapravo još u 18. veku, a njen tvorac je bio Italijan Đovani Farina. Svoj izum je opisao kao perfektnu kolonjsku vodu koja ga podseća na italijanska jutra,planinske narcise,cvetove i pomorandže posle kiše. Stilski je opisao i objasnio kako ga taj miris osvežava, osnažuje njegovu fantaziju i razum. Uloga kolonjske vode je i da neutrališe miris kože koji naš organizam luči i da dezinfikuje kožu lica nakon brijanja. Mi vam predstavljamo Mr.Fine Platinum kolonjsku vodu koji ima sofisticiran miris koji zrači uspehom.

Ako čitate ovaj tekst vi ste se zainteresovali za tradicionalni način brijanja. Sem što je gotivniji i spada u umeće jednog gospodina, ovaj način brijanja smanjuje moguće iritacije i urasle dlake. Brijanje je svakodnevna obaveza, pa zašto ne bi od te obaveze napravili ritual i uživanje, hedonizam. Kolonjska voda Mr.Fine “Platinum” je odličan izbor.

Tradicionalno brijanje

Za tradicionalno brijanje,  za početak vam je potrebana četka, sapun ili krema, dvostrani brijač ili britva sa zamenskim žiletom i na kraju dobra kolonjska voda ili balzam. Pogledajte dobro pravac rasta svoje brade pre nego što krenete. Svakom je drugačije. Počnite tako što ćete nakvasiti četku toplom vodom i napraviti penu kao šlag. Trljajte četku na mestima de raste brada kontra od rasta dlake ili najbolje kružno. Najbitnije je da se dobro hidrira, očisti i prelomi dlaka iz korena, tačnije da omekša. Vreme trajanja trljanja 3 do 7 minuta, mi smo u berbernici The Barbers, da ne bi gledali na sat trljali dužinu trajanja jedne pesme :).

U Zavisnosti od alata, dal je britva ili dvostrani žilet, krenite bijanje u pravcu rasta dlake. Trudite se da zatežete kožu iznad odnosno ispod mesta koje trenutno brijete. Budite pažljivi i ne žurite, posebno u predelu oko nosa i usana, a primetićete da je vrh brade najzahtevniji deo. Kada završite umijte se hladnom vodom da zatvoritre pore, obrišite čistim peškirom i na kraju najbolji deo… Dobro se dezinfikujte kolonskom vodom ili nanesite neki balzam posle brijanja.

Ako vas pak, sve ovo mrzi dođite u berbernicu “The Barbers” i mi ćemo da vas sredimo.

Sve za muškarce od opreme za brijanje, kozmetike za bradu, za kosu možete naći kod nas u Kraljevića Marka 13 Beograd Savamala. A možete i poručiti online 24/7. Prodajemo samo kvalitetne proizvode.

Brand

Mr.Fine

Uz ovaj proizvod preporučujemo...