1,500.00 RSD

Preparat za volumen, koristi se pre feniranja za tanke kose.

Sadržaj: Destilovana voda, aloe vera, morska so, glina, ekstrakt mente u glicerinu, dehidroacetat kiselina i benzil alkohol.

Šifra proizvoda: 0028 Kategorija:

Sea Salt Spray je prirodan stajling proizvod koji je doziveo u zadnje vreme potpunu ekspanziju korišćenja ponovnim budjenjem berberskog zanata. Njegova primena je višestruka za volumen kod tankih kosa… Znaš momenat kad se isfeniraš namestiš frizuru a ona padne posle sat vremena kao da si pokisao i pomisliš ”vreme je za šišanje”, tu Sea Salt Spray stupa na snagu. Iliako vam je kosa oštra ili tršava pa ste uvek čupavi i nezadovoljni svojim feniranjem i mislite ”Ja to ne mogu” Sea Salt Spray vam pomaže da ukrotite neposlušnu kosu koja neće da sluša.Pre upotrebe mora dobro da se promućka jer u sebi sadrži i glinu.. Prska se u koren dok je kosa vlažna, vrhovima prstiju se utrlja i češljem rasčešlja da bi bilo svuda ravnomerno, jer u suprotnom na jednom delu bude previše i četka zapinje, dok u drugom u delu bude premalo pa kosa pada.

Odličan preparat za one koji žele da feniraju svoju kosu, mnogo olakšava i za one kojima je kosa mnogo tanka i masti se, njima preporučujemo da koriste samo Sea Salt Spray bez drugog finish producta. Ili eventualno ukoliko ste elegantno obučeni i idete na neku svečanost može malo paste za kosu ”Mate Groomer” koji mozete pronaći u našoj prodavnici.