4,950.00 RSD

HAIR LOSS REMEDY Flasteri za rast kose sa ekstraktom kinoe je inovacija u kozmetičkoj industriji u borbi protiv opadanja kose. Funkcioniše tako što u toku 12h lokalno otpušta aktivne materije koje pospešuju mikro cirkulaciju, stimulišući njen ponovni rast. Povećava gustinu kose do 30%, jača koren dlake, štiti od slobodnih radikala, pomaže prehranu ćelija, reguliše lučenje sebuma, olakšava disanje kože glave. Način korišćenja: zalepi se između uha i vrata uveče nositi 12h.

Šifra proizvoda: 0122 Kategorija:

Gubitak kose je prirodni fenomen još nerazrešen u potpunosti, ali može biti prouzrokovan stresom, lekovima, stanjem organizma, ali uglavom je genetski. Do sada ništa nije izmišljeno od preparata što trajno rešava pitanje ćelavosti, ali postoje preparati koji stimulišu oslabljene folikule iz kojih ne raste dlaka, hrani kosu, podstiče cirkulaciju, podstiče rast tamo gde je nema, a folikul idalje postoji. Borba protiv ćelavljena je teška i treba biti strpliv i uporan,sve što do sada postoji su privremena rešenja,to znači da mora stalno, do kraja života da se tretira ili dok nešto ne izmisle novo. Transplatacija je jedino do sada trajno rešenje, dosta invazivno i mora da radi neko ko je jaaako dobar, inače izgleda katastrofa.

Ljudi koriste i hormone tačnije Minoksidil koji takodje pomaže, ali on zbog dubokog prodiranja može dovesti do hormonskog disbalansa pa ne preporučuju korišcenje istog na svoju ruku. HAIR LOSS REMEDY je inovacija na tom polju i drugačiji pristup sagledanja problema, koji napada uzrok i ne sadrži hormone, rešenje se traži u prirodi.

HAIR LOSS REMEDY Flasteri za rast kose sa ekstraktom kinoe je inovacija u kozmetičkoj industriji u borbi protiv opadanja kose. Funkcioniše tako što u toku 12h lokalno otpušta aktivne materije koje pospešuju mikro cirkulaciju, stimulišući njen ponovni rast. Povećava gustinu kose do 30%, jača koren dlake, štiti od slobodnih radikala, pomaže prehranu ćelija, reguliše lučenje sebuma, olakšava disanje kože glave. Način korišćenja: zalepi se između uha i vrata uveče nositi 12h.

Koristiti svakodnevno 2 meseca. Sadrži hmelj, ruzmarin, sojino ulje, Serenoa, Božur, D-Pantenol. Ne sadrži: Parabene, Alkohol, Veštačke boje, Palmino ulje, Triklosan i GMO. HAIR LOSS REMEDY Flasteri za rast kose su deo tretmana kolekcije Natural Solution, za najbolji rezultat koristi se u kombinaciji sa HAIR LOSS REMEDY Šampon protiv opadanja kose i HAIR LOSS REMEDY Losion protiv opadanja kose.

Natural Solution uvek nudi prirodne, voćne sastojke, rezultat istraživanja je formula G-CELL patentiranim kompleksom sa matičnim ćelijama semena grožđa.

Iskustvo stečeno u laboratoriji Emmeby Italija pružilo nam je mogućnost da Natural Solution obogatimo dragocenim sastojcima, kao što je ekstrakt kinoe.

Svesni svog porekla i filozofije kojoj pripadamo, vodimo se našom najvećom inspiracijom – prirodom.

Iz umetnosti i nauke i čiste esencije biljaka, cveća i voća potiču sastojci nove linije Natural Solution.

Linija je osmišljena kao sinergija drevne mudrosti, holističkih rituala i ekstakta bilja, koji su godinama bili nepresušna inspiracija svih kozmetičkih tretmana, kao i najnaprednijih modernih istraživanja.

Natural Solution je izvanredan spoj prirode i nauke koji pruža zadovoljstvo rituala i tretmana lepote, kao i najnaprednijih modernih istraživanja.

VOĐENI NAŠOM FILOZOFIJOM “INSPIRISANI PRIRODOM”, ODABRALI SMO DA U OVOJ LINIJI KORISTIMO PRIRODNE SASTOJKE SA BLAGOTVORNIM DEJSTVOM KOJI GARANTUJU ODLIČNE REZULTATE.

NATURAL SOLUTION SADRŽI:

EKSTRAKT KINOE:

 • Svi tečni proizvodi u liniji Natural Solution sadrže hidroglicerinski ekstrakt kinoe. Bogat proteinima i vitaminima, pročišćava i hidrira.

EKSTRAKT LIMUNA:

 • Mešavina organskih Limunovih kiselina koristi se u kozmetici jer hidrira kosu, daje joj sjaj i ima blagvorni efekat.

SICILIJANSKA POMORANDŽA:

 • Ima antiseptička svojstva, reguliše lučenje sebuma i stvaranje peruti. Deluje protivupalno, antibakterijski i pospešuje zarastanje.

MATIČNE ĆELIJE KOŠTICA GROŽĐA:

 • Štite ćelije kože od oksidacije, prevremenog starenja i deluje preventivno protiv proređivanja kose. Dubinski regeneriše kosu, čineći dlaku punijom, a kosu gušćom. Prirodni saveznik rasta kose.

D-PANTENOL:

 • Hidrira i dubinski obnavlja strukturu kapilara. Poboljšava potkožnu cirkulaciju i ubrzava rast kose.

PRIRODNI MENTOL:

 • Ima osvežavajući efekat, tonizira, sprečava prodor štetnih materija i čisti kožu glave.

HMELJ:

 • Pomaže metaboličke procese kože glave, regeneriše i stimuliše formiranje folikula i novi rast dlake.

RUZMARIN:

 • Zahvaljujući prisustvu flavonida, usporava oksidaciju ćelija i deluje protiv slobodnih radikala.

BISABOLOL:

 • Supstanca koja neguje i deluje protiv crvenila, prisutna u esencijalnom ulju kamilice.

EKSTRAKT SMOKVE:

 • Bogat kalcijumom i vitaminom A, deluje protivupalno.

KOMPLEKS VITAMINA A-C-E-F:

 • Vitaminski kompleks od primarnog značaja za održavanje strukture kose.

NAŠI VISOKI ETIČKI STANDARDI NAVELI SU NAS DA ISKLJUČIMO IZ UPOTREBE SUPSTANCE ŠTETNE ZA LJUDE I ŽIVOTNU SREDINU.

NATURAL SOLUTION NE SADRŽI:

PARABENE:

 • Sintetički konzervans. Umesto njega koristimo manje agresivne konzervanse.

SILIKONE:

 • Neorganski polimeri koji zatvaraju kožu glave i dlaku i onemogućavaju im prirodno “disanje”.

SULFATE (SLES):

 • Agresivan deterdžent koji stvara dosta pene. Dehidrira kožu i izaziva ljuštenje površinskih slojeva kože.

VEŠTAČKE BOJE:

 • Mogu izazvati osetljivost i iritaciju kože.

TRIKLOSAN:

 • Antibakterijski derivat fenola. Njegova molekularna struktura i hemijska formula slične su kao kod toksičnog dioksina.

GMO:

 • Preferiramo upotrbu prirodnih proizvoda, ne genetski modifikovanih.

AGRESIVNE DETERDŽENTE:

 • Uvek dajemo prednost nežnijim deterdžentima.

PALMINO ULJE:

 • Odlučili smo da ne koristimo palmino ulje zbog poštovanja prema životnoj sredini, jer ne možemo da garantujemo kontrolisano poreklo i održivi razvoj.

NE TESTIRAMO NAŠE PROIZVODE NA ŽIVOTINJAMA!!!