HAIR LOSS REMEDY Flasteri

4,950.00 DIN

Potpuno prirodni tretman protiv opadanja kose, najnovija rešenja u svetu kozmetike.

Šifra proizvoda: 0122 Kategorija:

Gubitak kose je prirodni fenomen još nerazrešen u potpunosti, ali može biti prouzrokovan stresom, lekovima, stanjem organizma, ali uglavom je genetski. Do sada ništa nije izmišljeno od preparata što trajno rešava pitanje ćelavosti, ali postoje preparati koji stimulišu oslabljene folikule iz kojih ne raste dlaka, hrani kosu, podstiče cirkulaciju, podstiče rast tamo gde je nema, a folikul idalje postoji. Borba protiv ćelavljena je teška i treba biti strpliv i uporan,sve što do sada postoji su privremena rešenja,to znači da mora stalno, do kraja života da se tretira ili dok nešto ne izmisle novo. Transplatacija je jedino do sada trajno rešenje, dosta invazivno i mora da radi neko ko je jaaako dobar, inače izgleda katastrofa.

Ljudi koriste i hormone tačnije Minoksidil koji takodje pomaže,ali on zbog dubokog prodiranja može dovesti do hormonskog disbalansa pa ne preporučuju korišcenje istog na svoju ruku. HAIR LOSS REMEDY je inovacija na tom polju i drugačiji pristup sagledanja problema, koji napada uzrok i ne sadrži hormone, rešenje se traži u prirodi. HAIR LOSS REMEDY Flasteri za rast kose sa ekstraktom kinoe je inovacija u kozmetičkoj industriji u borbi protiv opadanja kose. Funkcioniše tako što u toku 12h lokalno otpušta aktivne materije koje pospešuju mikro cirkulaciju, stimulišući njen ponovni rast. Povećava gustinu kose do 30%, jača koren dlake, štiti od slobodnih radikala, pomaže prehranu ćelija, reguliše lučenje sebuma, olakšava disanje kože glave. Način korišćenja: zalepi se između uha i vrata uveče nositi 12h.

Koristiti svakodnevno 2 meseca. Sadrži hmelj, ruzmarin, sojino ulje, Serenoa, Božur, D-Pantenol. Ne sadrži: Parabene, Alkohol, Veštačke boje, Palmino ulje, Triklosan i GMO. HAIR LOSS REMEDY Flasteri za rast kose su deo tretmana kolekcije Natural Solution, za najbolji rezultat koristi se u kombinaciji sa HAIR LOSS REMEDY Šampon protiv opadanja kose i HAIR LOSS REMEDY Losion protiv opadanja kose.

Pakovanje

Kutija

Primena

kosa/telo

Tip artikla

Zapremina-Težina