1,450.00 RSD

HAIR LOSS REMEDY Šampon protiv opadanja kose sa ekstraktom kinoe i matičnim ćelijama koje potiču iz nezrelih bobica grožđa. Trenutno osvežava vlasište, stimuliše ponovni rast, smiruje kožu, normalizuje PH vrednost kože na 6.0. Način primene: naneti na mokru kosu, nežno masirati, ostaviti nekoliko minuta da odstoji, isprati dobro. Koristi se svakodnevno.

Sadrži: ektrakt kinoe, hidrolizovani kolagen, matične ćelije grožđa.

Šifra proizvoda: 0120 Kategorija:

Gubitak kose je prirodni fenomen još nerazrešen u potpunosti, ali može biti prouzrokovan stresom, lekovima, stanjem organizma, ali uglavom je genetski. Do sada ništa nije izmišljeno od preparata što trajno rešava pitanje ćelavosti. Postoje preparati koji stimulišu oslabljene folikule iz kojih ne raste dlaka, hrane kosu, podstiču cirkulaciju, podstiču rast tamo gde je nema, ako koren idalje postoji. Borba protiv ćelavljena je teška i treba biti strpliv i uporan, sve što do sada postoji su privremena rešenja, to znači da mora stalno, do kraja života da tretiramo, dok nešto ne izmisle novo. Transplatacija je jedino do sada trajno rešenje, dosta invazivno i mora da radi neko ko je jako dobar, inače izgleda katastrofa. Ljudi koriste i hormone tačnije Minoksidil koji takođe pomažu, ali on zbog dubokog prodiranja može dovesti do hormonskog disbalansa pa se ne preporučuje korišcenje istog na svoju ruku.

HAIR LOSS REMEDY je inovacija na tom polju i drugačiji pristup sagledanja problema, koji napada uzrok i ne sadrži hormone, rešenje se traži u prirodi.
HAIR LOSS REMEDY Šampon protiv opadanja kose sa ekstraktom kinoe i matičnim ćelijama koje potiču iz nezrelih bobica grožđa. Trenutno osvežava vlasište, stimuliše ponovni rast, smiruje kožu, normalizuje PH vrednost kože na 6.0. Način primene: naneti na mokru kosu, nežno masirati, ostaviti nekoliko minuta da odstoji, isprati dobro. Koristi se svakodnevno. Sadrži: ektrakt kinoe, hidrolizovani kolagen, matične ćelije grožđa.
Ne sadrži: Parabene, Silikone, SLES, Veštačke boje, Palmino ulje, Teške deterdžente, Triklosan i GMO. HAIR LOSS REMEDY Šampon protiv opadanja kose je deo tretmana kolekcije Natural Solution, za najbolji rezultat koristi se u kombinaciji sa HAIR LOSS REMEDY Losion protiv opadanja kose HAIR i LOSS REMEDY Flasterima za rast kose.

Natural Solution uvek nudi prirodne, voćne sastojke, rezultat istraživanja je formula G-CELL patentiranim kompleksom sa matičnim ćelijama semena grožđa.

Iskustvo stečeno u laboratoriji Emmeby Italija pružilo nam je mogućnost da Natural Solution obogatimo dragocenim sastojcima, kao što je ekstrakt kinoe.

Svesni svog porekla i filozofije kojoj pripadamo, vodimo se našom najvećom inspiracijom – prirodom.

Iz umetnosti i nauke i čiste esencije biljaka, cveća i voća potiču sastojci nove linije Natural Solution.

Linija je osmišljena kao sinergija drevne mudrosti, holističkih rituala i ekstakta bilja, koji su godinama bili nepresušna inspiracija svih kozmetičkih tretmana, kao i najnaprednijih modernih istraživanja.

Natural Solution je izvanredan spoj prirode i nauke koji pruža zadovoljstvo rituala i tretmana lepote, kao i najnaprednijih modernih istraživanja.

VOĐENI NAŠOM FILOZOFIJOM “INSPIRISANI PRIRODOM”, ODABRALI SMO DA U OVOJ LINIJI KORISTIMO PRIRODNE SASTOJKE SA BLAGOTVORNIM DEJSTVOM KOJI GARANTUJU ODLIČNE REZULTATE.

NATURAL SOLUTION SADRŽI:

EKSTRAKT KINOE:

 • Svi tečni proizvodi u liniji Natural Solution sadrže hidroglicerinski ekstrakt kinoe. Bogat proteinima i vitaminima, pročišćava i hidrira.

EKSTRAKT LIMUNA:

 • Mešavina organskih Limunovih kiselina koristi se u kozmetici jer hidrira kosu, daje joj sjaj i ima blagvorni efekat.

SICILIJANSKA POMORANDŽA:

 • Ima antiseptička svojstva, reguliše lučenje sebuma i stvaranje peruti. Deluje protivupalno, antibakterijski i pospešuje zarastanje.

MATIČNE ĆELIJE KOŠTICA GROŽĐA:

 • Štite ćelije kože od oksidacije, prevremenog starenja i deluje preventivno protiv proređivanja kose. Dubinski regeneriše kosu, čineći dlaku punijom, a kosu gušćom. Prirodni saveznik rasta kose.

D-PANTENOL:

 • Hidrira i dubinski obnavlja strukturu kapilara. Poboljšava potkožnu cirkulaciju i ubrzava rast kose.

PRIRODNI MENTOL:

 • Ima osvežavajući efekat, tonizira, sprečava prodor štetnih materija i čisti kožu glave.

HMELJ:

 • Pomaže metaboličke procese kože glave, regeneriše i stimuliše formiranje folikula i novi rast dlake.

RUZMARIN:

 • Zahvaljujući prisustvu flavonida, usporava oksidaciju ćelija i deluje protiv slobodnih radikala.

BISABOLOL:

 • Supstanca koja neguje i deluje protiv crvenila, prisutna u esencijalnom ulju kamilice.

EKSTRAKT SMOKVE:

 • Bogat kalcijumom i vitaminom A, deluje protivupalno.

KOMPLEKS VITAMINA A-C-E-F:

 • Vitaminski kompleks od primarnog značaja za održavanje strukture kose.

NAŠI VISOKI ETIČKI STANDARDI NAVELI SU NAS DA ISKLJUČIMO IZ UPOTREBE SUPSTANCE ŠTETNE ZA LJUDE I ŽIVOTNU SREDINU.

NATURAL SOLUTION NE SADRŽI:

PARABENE:

 • Sintetički konzervans. Umesto njega koristimo manje agresivne konzervanse.

SILIKONE:

 • Neorganski polimeri koji zatvaraju kožu glave i dlaku i onemogućavaju im prirodno “disanje”.

SULFATE (SLES):

 • Agresivan deterdžent koji stvara dosta pene. Dehidrira kožu i izaziva ljuštenje površinskih slojeva kože.

VEŠTAČKE BOJE:

 • Mogu izazvati osetljivost i iritaciju kože.

TRIKLOSAN:

 • Antibakterijski derivat fenola. Njegova molekularna struktura i hemijska formula slične su kao kod toksičnog dioksina.

GMO:

 • Preferiramo upotrbu prirodnih proizvoda, ne genetski modifikovanih.

AGRESIVNE DETERDŽENTE:

 • Uvek dajemo prednost nežnijim deterdžentima.

PALMINO ULJE:

 • Odlučili smo da ne koristimo palmino ulje zbog poštovanja prema životnoj sredini, jer ne možemo da garantujemo kontrolisano poreklo i održivi razvoj.

NE TESTIRAMO NAŠE PROIZVODE NA ŽIVOTINJAMA!!!