Uppercut Deluxe Mat pomada za kosu, 100g

2,600.00 RSD

Ova mat pomada je univerzalna i formulisana tako da pruži srednje držanje sa prirodnim mat slojem. Uppercut Deluxe mat pomada je izuzetno dobra za svaku dužinu kose, a dizajnirana je za širok spektar stilova, što modernih tako i klasičnih.

Ne dozvolite da vas ovaj kremasti izgled pomade zavara, jer ona zaista daje snažan udarac kada je jednom nanesete kosu. Sve u svemu, ova pomada se jako lako ispira jer je rastvorljiva u vodi. Miris je toliko dobar da ćete skoro poželeti da je pojedete, a ovaj proizvod je neophodan u vašem arsenalu za stilizovanje kose. Samo napred!

Zapremina: 100g

Šifra proizvoda: 340 Kategorija:

Uppercut Deluxe Mat pomada

Ova mat pomada je univerzalna i formulisana tkao da pruži srednje držanje sa prirodnim mat slojem. Uppercut Deluxe mat pomada je izuzetno dobra za svaku dužinu kose, a dizajnirana je za širok spektar stilova, što modernih tako i klasičnih.

Ne dozvolite da vas ovaj kremasti izgled pomade zavara, jer ona zaista daje snažan udarac kada je jednom nanesete kosu. Sve u svemu, ova pomada se jako lako ispira jer je rastvorljiva u vodi. Miris je toliko dobar da ćete skoro poželeti da je pojedete, a ovaj proizvod je neophodan u vašem arsenalu za stilizovanje kose. Samo napred!

Zapremina: 100g

Pogledajte ceo asortiman u maloprodajnom objektu u Kraljevića Marka 13

Kako je nastao Uppercut Delux

Inspirisani berbernica ma 50-ih dva momka, osnivači ovog Australijskog brenda napravljenog od najboljih sastojaka. Uppercut predstavlja srž dobre palete proizvoda za negu muškarca. Brend su stvorili kreativni mozgovi, drugari iz detinjstva Luk Newman i Steve Purcell koji su bili zaljubljeni u skejt, surf i berberaj.

Nakon svog školovana Newman je pravio skejt parkove  u Portland Oregonu, gde je boravio. Tu je otkrio svet berbernica, iza ćoška gde bio kafe u kome je Newman svaki dan pio kafu, nalazila se stara berbernica. Virio je kroz izlog berbernice i divio se tom kultu ljudi i tom večnom zanat. Znao je da može zauvek da ga radi.Kada se vratio u Australiju postaje Šegrt, a ostalo je ušlo u istoriju.

Purcell je berber već 13 godina. On je postao berber jer nije voleo školu. Otac ga je pritiskao da se uozbilji, ali jednog dana dok je bio sa bratom na sređivanju kod berberina, koji je tom prilikom tražio šegrta, iskoristio je priliku da batali  školu i predje na zanat. Purcell-u je zanat išao od ruke jer je kao mali provodio dosta vremena po berbernicama sa svojim dedom Vilom Uppercut O Sheo-m.

Nastanak berbernice

Oni su želeli da rade na mestu u svom fazonu,u sebi bliskoj atmosferim gde će dolaziti cool momci, blejati i sređivati se. Oni su otvorili svoju berbernicu. Steve se seća da poziv berbera nije bio tada cenjen. Seća se da su ga nazivali frizerom likovi koji nisu ukapirale kult i berbernicu. Poslali su ozbiljni majstori pre nego što je berberin ponovo posao prihvaćen i shvaćen. Stiv se sad sa osmehom na licu seća tih dana i prepričava događaje mušterijama, koji čekaju u dugačkim radovima da bi se ošišali.

Uppercut pomade su nastale kao frustracija zbog loših preparata za kosu. Više namenjene ženama nego muškarcima. Stvorili su nešto što će sa ponosom da predstavljaju. Oni su isprobavali mnoge recepte sa svojom tehnologom, godinama dok nisu napravili prvi proizvod Deluxe pomadu. Prednost ovih proizvoda je to što su ih kreirali momci koji su berberi, koji svaki dan koriste tu pomadu da je doteraju do savršenstva pre nego što je predstave ostalima. Brendu su dali ime po Newman ovom dedi koji je bio bokserm koji je sa svojim ekipom obišao ruralnu Australiju za vreme velike depresije. Njegov nadimak Uppercut je bio logičan izbor za ima brenda. Danas legendarni deda Will živi kroz Uppercut Deluxe. Will je bio čvrst orah i imao je teško detinjstvo. Njegov moto je bio “težak početak gradi srećan završetak”. Lepo je to sročio deda Will.

 

Brand

Upercut

Uz ovaj proizvod preporučujemo...