1,000.00 RSD

1954 je početak ove priče. Tada se u Kralja Petra, srcu Beograda otvorila parfimerija Sava.La Revoir  je kolonjska voda po tradicionalnom starom parfemu pakovana u bocu pravljenu po predratnom kalupu. Podržavamo tradiciju i prave vrednosti.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 0220 Kategorije: ,

La Revoir Kolonjska Voda

Nastao kao potreba okeanskih moreplovaca za održavanjem higijene, La revoir meša kontinentalne izvore sa egzotičnim biljem i papratima sa karipskih ostrva. Snažan i dominantno osvežavajuć, La revoir ispod svežine krije rezidualno mirniju notu blagosti, prepoznatljivu nakon nekoliko časova.

1954. je početak ove priče. Tada se u Kralja Petra, srcu Beograda otvorila parfimerija Sava. La Revoir je Kolonjska voda po tradicionalnom starom parfemu pakovana u bocu pravljenu po predratnom kalupu. Podržavamo tradiciju i prave vrednosti.

After Shave, losion posle brijanja ili jednostavno kolonj se koristi za dezinfekciju kože nakon brijanja, daje lep miris i svežinu. Brijanje tradicionalno sa britvom ili shaverom se uvek završi ovim preparatom za brijanje.

Ako čitate ovaj tekst vi ste se zainteresovali za tradicionalni način brijanja. Sem što je gotivniji i spada u umeće jednog gospodina, ovaj način brijanja smanjuje moguće iritacije i urasle dlake. Brijanje je svakodnevna obaveza, pa zašto ne bi od te obaveze napravili ritual i uživanje, hedonizam. La Revoir Kolonjska Voda je pravi izbor za vas.

Tradicionalno brijanje

Za tradicionalno brijanje,  za početak vam je potrebana četka, sapun ili krema, dvostrani brijač ili britva sa zamenskim žiletom i na kraju dobra kolonjska voda ili balzam. Pogledajte dobro pravac rasta svoje brade pre nego što krenete. Svakom je drugačije. Počnite tako što ćete nakvasiti četku toplom vodom i napraviti penu kao šlag. Trljajte četku na mestima de raste brada kontra od rasta dlake ili najbolje kružno. Najbitnije je da se dobro hidrira, očisti i prelomi dlaka iz korena, tačnije da omekša. Vreme trajanja trljanja 3 do 7 minuta, mi smo u berbernici The Barbers, da ne bi gledali na sat trljali dužinu trajanja jedne pesme :).

U Zavisnosti od alata, dal je britva ili dvostrani žilet, krenite bijanje u pravcu rasta dlake. Trudite se da zatežete kožu iznad odnosno ispod mesta koje trenutno brijete. Budite pažljivi i ne žurite, posebno u predelu oko nosa i usana, a primetićete da je vrh brade najzahtevniji deo. Kada završite umijte se hladnom vodom da zatvoritre pore, obrišite čistim peškirom i na kraju najbolji deo… Dobro se dezinfikujte kolonskom vodom ili nanesite neki balzam posle brijanja.

Ako vas pak, sve ovo mrzi dođite u berbernicu “The Barbers” i mi ćemo da vas sredimo.

Sve za muškarce od opreme za brijanje, kozmetike za bradu, za kosu možete naći kod nas u Kraljevića Marka 13 Beograd Savamala. A možete i poručiti online 24/7. Prodajemo samo kvalitetne proizvode.

Uz ovaj proizvod preporučujemo...