1,500.00 RSD

Losion pre feniranja za volumen i čvrstinu.

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Šifra proizvoda: 0118 Kategorija:

Gate 5  je stajling proizvod, njegova primena je višestruka za volumen kod tankih kosa… Gate je linija za kosu brenda EMMEBI iz Italije. Oni se već 30 godina bave uspešno proizvodnjom kozmetike za kosu i kožu. Kako imaju stajling, tako imaju i negujuće proizvode, ali i u jednim i u drugim se izbegavaju teške hemije i okrenuti su prirodnijim rešenjima. Inspiriše ih priroda, uvek tragaju za kvalitetnim sirovinama i odličnim proizvodima.

Znaš momenat kad se isfeniraš namestiš frizuru a ona padne posle sat vremena kao da si pokisao i pomisliš vreme je za šišanje, tu Gate 5 stupa na snagu. Ili ako vam je kosa oštra ili tršava pa ste uvek čupavi i nezadovoljni svojim feniranjem i mislite Ja to ne mogu! Gate 5 vam pomaže da ukrotite neposlušnu kosu koja neće da sluša. Prska se u koren dok je kosa vlažna, vrhovima prstiju se utrlja i češljem rasčešlja da bi bilo svuda ravnomerno, jer u suprotnom na jednom delu bude previše i četka zapinje dok u drugom u delu bude premalo pa kosa pada.

Odličan preparat za one koji žele da feniraju svoju kosu, mnogo olakšava i za one kojima je kosa mnogo tanka i masti se, njima preporučujemo da koriste samo Gate 5 bez drugog finish producta. Ili eventualno ukoliko ste elegantno obučeni i idete na neku svečanost može malo paste za kosu Mate Groomer koji mozete pronaći u našoj prodavnici..