1,650.00 RSD

Brk Frenklin 44 ulje za bradu je formulisano tako da je hidratacija na prvom mestu, obogaćeno vitaminom e. Posebno se kao brend izdvajaju od drugih po dizajnu.

Šifra proizvoda: 0143 Kategorija:

Brk Frenklin 44 ulje za bradu

Brk Frenklin 44 ulje za bradu je formulisano tako da je hidratacija na prvom mestu, obogaćeno vitaminom e. Posebno se kao brend izdvajaju od drugih po dizajnu. Puno energije ulažu u to da kada koristite njihovo ulje imate doživljaj da posedujete, a i da ste sami deo istorije.

BRK ULJE ZA BRADU

BRK Ulje za bradu je osnovna nega jednog bradonje. Uglavnom se koristi kod kraćih brada, ali je nezaobilazan preparat i kod dugih brada. Dlaka na licu je deblja i suvlja od vlasi kose. Kada imaš bradu ona upija vlagu iz kože lica i dodatno je isušuje. Suva dlaka je i istanjena i kruta pa lakse puca. Ulje za bradu održava vlažnost dlake i lica, smiruje i omekšava bradu, regeneriše kožu,reguliše proizvodnju sebuma, smanjuje cvetanje krajeva i jača folikul (koren dlake), pomaže bradi da raste, sprečava svrab i pojavu peruti (posebno zimi). Koristi se svakodnevno,nekad i više puta dnevno zavisi od vas i vaše potrebe. BRK Frenklin 44 Ulje za bradu je pravi izbor za vas.

Nanosi se na čistu bradu! Prvo se brada opere sapunom ili šamponom za bradu (obavezno) nakon toga se par kapi nanese na dlan i rastrlja po rukama, a zatim jakim pokretima utrlja u kožu lica. Oni sa dužom i gušćom bradom mogu uz pomoć pipete da nanesu u koren dlake, pa zatim da umasiraju. Ulje za bradu je posebno formulisano ulje (uglavnom kombinacija prirodnih ulja) i svaki brend ima različitu recepturu,hranljive sastojke i esencijalna ulja. Svi preparati za bradu koja prodajemo u našem Barbers Shopu smo prethodno probali i koristili u našoj berbernici The Barbers i činjenica da su najbolja u našoj zemlji je bio prvi preduslov da ih i prodajemo.

Dajemo prednost domaćim brendovima kao podrška domaćoj proizvodnji, stoga su svi proizvodi za bradu MADE IN SERBIA. Svaki proizvodjač poseduje sve potrebne analize uradjene u akreditovanim laboratorijama. Sva kozmetika za bradu u našem Shopu je na bazi prirodnih sastojaka i ulja. Nema silikona, parafina,parabena,sulfata i ostalih gluposti. Negujte svoju bradu, neka bude mekana, da ne grebe vašu nežniju polovinu. Bradati pozdrav 😉

Uz ovaj proizvod preporučujemo...