BRK Balzam za bradu

1,950.00 RSD

Potpuno prirodni balzam , najnovija rešenja u svetu kozmetike.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 0136 Kategorija:

Brk proizvodi za bradu su formulisani tako da je hidratacija na prvom mestu, obogaćeno vitaminom E. Posebno se kao brend izdvajaju od drugih po dizajinu. Puno energije ulažu u to.. Tako da kada koristite njihove proizvode imate doživljaj da posedujete,a i da ste sami deo istorije. Brkov balzam za bradu je fantastičan za hidrataciju, pravi negujući balzam. ne lepi čini bradu mekanu i nežnu. Balzam za bradu je kozmetički preparat za bradonje sa stažom.

Namenjen je za srednje i dugačke brade. Nemirne i neuredne umiri bolje od ulja, a neposlušne brade počnu da slušaju. Za razliku od ulja, balzam za bradu ima moćna svojstva oblikovanja. Sastav im čini pčelinji vosak, buteri i jedinstvene formulacije ulja naših proizvodjača. Koriste se za stajling, a ujedno i štiti dlaku od uticaja spoljašnje sredine, daje volumen, hidrira. Naša preporuka je da se koristi u kombinaciji sa uljem za bradu, ulje da se utrlja u kožu, balzam površinski da se nanese da ukroti podivljale dlake dajući bradi predivan miris. Svi preparati za bradu koja prodajemo u našem Barbers Shopu prethodno smo probali i koristili u našoj berbernici The Barbers i činjenica da su najbolja u našoj zemlji je bio prvi preduslov da ih i prodajemo.

Dajemo prednost domaćim brendovima kao podrška domacoj proizvodnji, stoga su svi proizvodi za bradu MADE IN SERBIA. Svaki proizvodjač poseduje sve potrebne analize uradjene u akreditovanim laboratorijama. Sva kozmetika za bradu u našem Shopu je na bazi prirodnih sastojaka i ulja. Nema silikona, parafina,parabena,sulfata i ostalih gluposti. Negujte svoju bradu, neka bude mekana, da ne grebe vašu nežniju polovinu. Bradati pozdrav 😉

Brand

Brk

Kao jedan od vodećih proizvođača muše kraft kozmetike u Srbiji, naša misija je da svakom muškarcu pružimo najkvalitetniju negu brade, kose i kože. BRK proizvodi su spravljeni od prirodnih sastojaka i prave se ručno, kao u stara dobra vremena, kada su se stvari pravile da traju i da vrede.