Losion posle brijanja Mr.Fine „American Blend“

2,700.00 RSD

Mr.Fine American blend je kolonjska voda koja ima izuzetan miris tonika,kože i hroma.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 0311 Kategorije: ,

Losion posle brijanja Mr.Fine „American Blend“ se koristi za dezinfekciju kože posle brijanja, daje lep miris i svežinu. Brijanje tradicionalno sa britvom ili shaverom se uvek završi ovim preparatom za brijanje.Ako čitate ovaj tekst vi ste se zainteresovali za tradicionalni način brijanja. Sem što je gotivniji i spada u umeće jednog gospodina, ovaj način brijanja smanjuje moguće iritacije i urasle dlake.

Brijanje je svakodnevna obaveza, pa zašto ne bi od te obaveze napravili ritual i uživanje, hedonizam. Losion posle brijanja Mr.Fine „American Blend“ je odličan izbor.

Originalna kolonjska voda nastala je zapravo još u 18. veku, a njen tvorac je bio Italijan Đovani Farina. Svoj izum je opisao kao perfektnu kolonjsku vodu koja ga podseća na italijanska jutra,planinske narcise,cvetove i pomorandže posle kiše. Stilski je opisao i objasnio kako ga taj miris osvežava, osnažuje njegovu fantaziju i razum. Uloga kolonjske vode je i da neutrališe miris kože koji naš organizam luči i da dezinfikuje kožu lica nakon brijanja. Mi vam predstavljamo Mr.Fine American blend kolonjsku vodu koja ima izuzetan miris tonika, kože i hroma.

Za tradicionalno brijanje,  za početak vam je potrebana četka, sapun ili krema, dvostrani brijač ili britva sa zamenskim žiletom i na kraju dobra kolonjska voda ili balzam. Pogledajte dobro pravac rasta svoje brade pre nego što krenete. Svakom je drugačije. Počnite tako što ćete nakvasiti četku toplom vodom i napraviti penu kao šlag. Trljajte četku na mestima de raste brada kontra od rasta dlake ili najbolje kružno. Najbitnije je da se dobro hidrira, očisti i prelomi dlaka iz korena, tačnije da omekša. Vreme trajanja trljanja 3 do 7 minuta, mi smo u berbernici The Barbers, da ne bi gledali na sat trljali dužinu trajanja jedne pesme :).

U Zavisnosti od alata, dal je britva ili dvostrani žilet, krenite bijanje u pravcu rasta dlake. Trudite se da zatežete kožu iznad odnosno ispod mesta koje trenutno brijete. Budite pažljivi i ne žurite, posebno u predelu oko nosa i usana, a primetićete da je vrh brade najzahtevniji deo. Kada završite umijte se hladnom vodom da zatvoritre pore, obrišite čistim peškirom i na kraju najbolji deo… Dobro se dezinfikujte kolonskom vodom ili nanesite neki balzam posle brijanja.

Ako vas pak, sve ovo mrzi dođite u berbernicu “The Barbers” i mi ćemo da vas sredimo.

Sve za muškarce od opreme za brijanje, kozmetike za bradu, za kosu možete naći kod nas u Kraljevića Marka 13 Beograd Savamala. A možete i poručiti online 24/7

Brand

Mr.Fine

Uz ovaj proizvod preporučujemo...